fbpx

Што е WordPress и што можам да научам?

WordPress е платформа за креирање и менаџирање на веб страни, односно систем за управување со содржината на веб страните. Располага со огромен број на слободни за користење додатоци со кои вашата веб страна може да изгледа современо и интересно.

Од 10 милиони најпосетувани веб страни во светот, 27.5% од нив користат WordPress со што е еден од најпознатите системи за управување на содржина.

Курсот што го организира SourceMX е наменет за сите учесници кои ќе имаат можност да научат како се инсталира WordPress на сервер и како да изработат едноставна динамична веб страна со сите потребни додатоци.

WordPress курсот трае 3 дена, 15-ти, 17-ти 19-ти Април. Пријавете се на 078 699 499 или пополнете ја формата со вашите информации и нашиот тим ќе ве контактира.

Часевите започнуваат во 17.00 и завршуваат во 20.00 часот.

Важно: За потребите на курсот потребно е да понесете лаптоп.

Цената на курсот е 2 000 денари.

Искуства од нашите претходни учесници

Курсот моментално не е активен пополнете ја кратката форма со вашите информации и нашиот тим ќе ве контактира веднаш штом организираме нов курс